KARGO TAKİBİ
GİRİŞ
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Zeugma Taş Efekti Rölyef Pasta Adonis ZE107

0 - Yorum Yap
Stok Kodu
CZE107
77,00 TL
Adet Seçiniz...
Emici olan ve olmayan tüm yüzeylere uygulanabilen karakteristik taş efekti yaratmakta kullanılan su bazlı dizayn amaçlı rölyef pastadır. İki farklı renk kombinasyonu ile istenilen taş etkisi yaratılabilir. Astar olarak ilk önce bir renk rölyef sürülür kurumaya bırakılır. Kombin olan ikinci renk rölyef pasta ıslak olarak birbirinin üzerine sürülür, kuruma sonrası zımparalanır. Boyama, stencil, tamponlama ve spatula vb çok amaçlı kullanılabilir. Kuruduğunda darbelere ve kötü hava koşullarına dayanıklı hale gelir. İç ve dış mekan uygulamaları için uygundur. Isıdan ve dondan koruyunuz. Sağlığa zararlı madde içermez. CE & EN 71 normlarına uygundur.150 ml (210 gr)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Zeugma Taş Efekti Rölyef Pasta Adonis ZE107 Emici olan ve olmayan tüm yüzeylere uygulanabilen karakteristik taş efekti yaratmakta kullanılan su bazlı dizayn amaçlı rölyef pastadır. İki farklı renk kombinasyonu ile istenilen taş etkisi yaratılabilir. Astar olarak ilk önce bir renk rölyef sürülür kurumaya bırakılır. Kombin olan ikinci renk rölyef pasta ıslak olarak birbirinin üzerine sürülür, kuruma sonrası zımparalanır. Boyama, stencil, tamponlama ve spatula vb çok amaçlı kullanılabilir. Kuruduğunda darbelere ve kötü hava koşullarına dayanıklı hale gelir. CZE107
Zeugma Taş Efekti Rölyef Pasta Adonis ZE107

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.