KARGO TAKİBİ
GİRİŞ
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Beyaz Altın 3148 Dora Metalik Cam Boyası

0 - Yorum Yap
Stok Kodu
CD3148
75,00 TL
Adet Seçiniz...
Cadence dora metalik cam boyası;dekoratif amaçlı,su bazlı,göz kamaştırıcı ışıltıya sahip benzersiz parlaklıkta cam ve porselen boyasıdır.Bir renk içerisinde iki ton barındırır.Uygulanacak yüzeyin temiz ve kuru olması gerekir.Alkol,cam temizleyici veya sabunlu suyla temizleyerek kalıntı kalmasını önleyiniz.Uygulama bittikten sonra 180 derecede 20 dakika fırınlayınız.Ürünü fırına soğuk koyup soğuk alınız.Fırınlama yapmak istemediğiniz takdirde 21 gün sonra fırınlanmış duruma gelir.Bulaşık makinasının üst gözünde yıkayabilirsiniz.
Uygulama:Cam objelerde tersten veya üstten uygulama yapılır.Ponpon sünger veya rulo fırça yardımı ile geniş yüzeylerde yüksek kapatıcılığa sahiptir.Ürün ışıltısı uygulamaya göre değişir.Cam plakada ilk önce ters işlem yapılır.Daha sonra üzerinden stencil ile desen çalışması yapılır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Beyaz Altın 3148 Dora Metalik Cam Boyası Cadence dora metalik cam boyası;dekoratif amaçlı,su bazlı,göz kamaştırıcı ışıltıya sahip benzersiz parlaklıkta cam ve porselen boyasıdır.Bir renk içerisinde iki ton barındırır.Uygulanacak yüzeyin temiz ve kuru olması gerekir.Alkol,cam temizleyici veya sabunlu suyla temizleyerek kalıntı kalmasını önleyiniz.Uygulama bittikten sonra 180 derecede 20 dakika fırınlayınız.Ürünü fırına soğuk koyup soğuk alınız.Fırınlama yapmak istemediğiniz takdirde 21 gün sonra fırınlanmış duruma gelir.Bulaşık makinasının üst gözünde yıkayabilirsiniz. CD3148
Beyaz Altın 3148 Dora Metalik Cam Boyası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.