KARGO TAKİBİ
GİRİŞ
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sadece 1 dakikada cam objelerde tersten ayna efekti yaratan eşsiz bir boyadır. Dekoratif cam objeler için harikadır. Uygulanacak cam yüzeylerin mutlaka temiz olması gerekmektedir. İnce bir tabaka halinde uygulanır. Solvent bazlı, yanıcı ve çabuk kuruyan bir üründür. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.


Mirror Effect is a unique coating that is applied to the reverse side of glass to create a fascinating reflective mirror finish only in 1 minute. It is great for glass decorative objects. Ensure that the glass is clean by using a glass cleaner. Apply using very thin coats. Alcohol based, flammable, quick drying. Shake well before use.

Uygulama videosu için resmi tıklayın.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ayna Efekti (Mirror Effect) Sadece 1 dakikada cam objelerde tersten ayna efekti yaratan eşsiz bir boyadır. Dekoratif cam objeler için harikadır. Uygulanacak cam yüzeylerin mutlaka temiz olması gerekmektedir. İnce bir tabaka halinde uygulanır. Solvent bazlı, yanıcı ve çabuk kuruyan bir üründür. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. CDAF
Ayna Efekti (Mirror Effect)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.